Hark Orchideen - Unternehmensleitbild

HARK Visie

Loyaliteit, Vertrouwen en Transparantie

Het klonen en kweken van orchideeën vraagt tijd. Dankzij innovatieve oplossingen en onze visies onderhouden wij jarenlange zakenrelaties.

Hark Orchideen - Hark Safety Cup

Met zekerheid meer Groei.

Deze eis stellen wij ons! De veilige vermeerdering van de orchideeën van onze klanten is ons belangrijkste streven en onze hoogste prioriteit. Met als doel dat niet alleen de door ons verzorgde orchideeën gezond en natuurlijk groeien en gedijen, maar ook het bedrijf van onze klanten. Overtuig u zelf van onze kwaliteit.

Praat vandaag nog met ons – niets is onmogelijk!

LOYALITEIT & VERTROUWEN ALS BASIS VOOR JARENLANGE ZAKENRELATIES

Het kweken van orchideeën vereist veel ervaring en tijd. In de vermeerderde genetica uit ons laboratorium zit veel jaren kweekwerk. Als laboratorium hebben wij daarom een speciale verantwoording tegenover onze klanten, deze waardevolle kwekelingen te behandelen met een speciale zorgvuldigheid. Elke aan ons voor vermeerdering toevertrouwde plant wordt daarom meteen van het begin af aan met de grootste nauwgezetheid bewerkt. Door ons HARK Safety-System garanderen wij dat de exclusief voor u vermeerderde kloon ook daadwerkelijk alleen voor u geproduceerd en geleverd wordt.

Wij weten dat vertrouwen de basis is voor elke succesvolle zakelijke samenwerking. Uw klonen zijn daarom bij ons in goede handen. De jarenlange en geslaagde zakenrelaties met talrijke klanten uit de hele wereld zijn daarom de beste bevestiging voor ons werk.

BEGRIP VOOR DE BEHOEFTEN VAN ONZE KLANTEN

De technische vooruitgang in de tuinbouw beïnvloedt tegenwoordig meer dan ooit de productie van planten. Vooral bij een zo veeleisende cultuur, zoals de orchidee, worden zowel de verbetering van de cultuurtechniek, als de logistieke productieprocessen continu geoptimaliseerd.

Door regelmatige intensieve uitwisseling met onze klanten kennen wij daarom de eisen, die tegenwoordig gesteld worden aan een modern laboratorium. Gevormd door het begrip voor het werk van de kweker, verschaffen wij daarom innovatieve oplossingen voor een zich constant ontwikkelende markt.

PERMANENTE TRANSPARANTIE IN HET PRODUCTIEPROCES

In de omgang met onze klanten laten wij een voor een laboratorium ongewone openheid zien.

Wij hebben controlemechanismen gemaakt, die u altijd een exact inzicht kunnen geven in de huidige stand van uw productie. Deze openheid is voor ons in eerste instantie een aansporing voor ons dagelijkse werk, maar in de tweede plaats ook de basis voor een samenwerking vol vertrouwen met onze klanten.

Scroll naar boven