Hark Orchideen - Qualität von Orchideen erkennen

Carrière

Wij bij HARK Orchideen zijn een cleanroom laboratorium productiedienstverlener met honderden medewerkers in de hoofdvestiging in Lippstadt en in Kalamazoo, Michigan (USA). Onze wereldwijde klantenkring beschikt over hypermoderne kweekbedrijven.

WERKEN BIJ HARK –
ONZE MEDEWERKSTERS EN MEDEWERKERS LIGGEN ONS NA AAN HET HART

Jarenlange medewerkers – zowel in de laboratoriumleiding als ook in alle andere afdelingen – zijn de beste garantie voor de succesvolle oplossing voor veeleisende vermeerderingstaken. Als familiebedrijf hechten wij er veel waarde aan dat onze medewerksters en medewerkers zich goed voelen in het bedrijf. De vakkundige competentie van onze medewerkers, maar ook hun gezondheid en tevredenheid op de werkplek liggen ons na aan het hart.

Behalve een betaling naar prestatie voor een veilige werkplek, kunnen ze zich als medewerkers van Hark Orchideen ook verheugen op een heel goed bedrijfsklimaat in een innovatief, modern bedrijf! In onze drie kantines en verblijfsruimten kunnen ze hun verdiende pauze nemen of zich actief ontspannen in onze fitnessstudio. Wij werken in drie verschillende ploegen en proberen – indien mogelijk – flexibele werktijden te garanderen. In het algemeen hechten wij vooral waarde aan de combineerbaarheid van beroep en gezin.

Simone Bannert

Simone Bannert

Ik ben sinds 2007 werkzaam bij HARK Orchideen. Mijn takenpakket is rijk aan afwisselingen en heel interessant. Aan de verantwoording voor een afdeling, die het bedrijf aan mij overgedragen heeft, voldoe ik met plezier.

Alexander Baumann

Alexander Baumann

Hark verenigt de technologie van de in-vitro cultuur met een lange geschiedenis. Dat maakt dit familiebedrijf voor mij uniek en ik ben gelukkig dat ik na mijn tuinbouwstudie mijn carrière kan opbouwen bij een “hidden champion”.

Anatoli Loukianenko

Anatoli Loukianenko

Ik werk intussen meer dan 12 jaar bij de firma HARK en ben altijd nog heel tevreden. Van het besluit om hier te beginnen, heb ik nooit spijt gehad!

ACTUELE VACATURES

Helaas hebben we op dit moment geen vacatures.

Scroll naar boven