Hark Safety Cup

IN-VITRO VERMEERDERING VAN ORCHIDEEËN

DOELGERICHTE PRODUCTIE IN OPDRACHT VAN DE KLANT

Om als opdrachtvermeerderaar succesvol te kunnen zijn en onze klanten tevreden te stellen, versterken wij de processen op alle niveaus. Onze kerncompetentie ligt tegenwoordig niet alleen in de jarenlange productie van orchideeën in het laboratorium, maar ook op het gebied van de productielogistiek. Veranderde randvoorwaarden in de orchideeënmarkt eisen meer dan ooit een flexibele en exacte productie volgens de richtlijnen van onze klanten.

Met de ontwikkeling van een eigen planningssoftware op basis van een ERP systeem, hebben wij ons toekomstbestendig ook voorbereid voor complexere problemen. Zodoende zijn wij in staat de verkooplogistiek van onze partners actief te ondersteunen.

PLANTAARDIGE WEEFSELCULTUREN ZIJN DE BASIS VAN ONS WERK

Wij klonen onder in-vitro omstandigheden plantaardige cellen om in grote hoeveelheden pathogeenvrije (vrij van virussen, bacteriën en Schimmelziekten) orchideeën te kweken. Daarbij maken wij gebruik van het feit dat plantencellen in staat zijn een compleet en zelfstandig organisme te vormen (totipotentie). Men heeft dus alleen een klein stukje plantaardig weefsel van de te klonen orchidee (moederplant) nodig om een genetisch absoluut identieke orchidee te produceren.

Men noemt dit proces ook wel meristeemvermeerdering.

IN-VITRO VERMEERDERING

Hoe de in-vitro vermeerdering van onze orchideeën functioneert, verklaren wij graag in detail.

Voor onze service voor de opdrachtvermeerdering bieden wij twee verschillende „productpakketten“ aan: „Classic Line“ en „Basic Line“.

Scroll naar boven