HARK Orchideen - Safety System

HET HARK SAFETY-SYSTEM –
PRODUCTIEZEKERHEID OP HET HOOGSTE NIVEAU

De verwisseling van klonen tijdens de productie is voor elk laboratorium een aanzienlijk risico. In 1999 zijn wij al begonnen met het ontwikkelen van een laboratoriumsoftware op basis van een barcodesysteem. Barcodelabels op alle productiebakken en opslagplaatsen zorgen voor een verwisselingveilige productie. Met scanners in de laboratoria en klimaatcellen kunnen alle gegevens efficiënt en foutloos geregistreerd en productieprocessen naadloos getraceerd worden. Daarmee waren wij wereldwijd een van de eerste in-vitro laboratoria met een dergelijk systeem. Gedurende 18 jaar heeft onze huiseigen computerafdeling – met eigen programmeurs – met succes gewerkt aan een constante optimalisering van onze software.

ONZE OPLOSSING VOOR GESTEGEN PLANNINGSEISEN

Met de invoering van een voor ons op maat gemaakte ERP-oplossing voldoen wij aan de gestegen planningseisen van onze klanten. Met een op de week nauwkeurige bewerking van de klonen kunnen wij bijv. ook seizoensgebonden produceren.

Het steeds groeiende aantal klonen en productiehoeveelheden kunnen tegenwoordig veilig beheerd worden dankzij onze diverse controlesystemen. De veiligheid van uw klonen heeft voor ons altijd de hoogste prioriteit.

Hark Orchideen - Hark Safety Cup

ZEKERHEID DOOR INNOVATIE –
HET HARK SAFETY-SYSTEEM

Om onze klanten de beste kwaliteit, plannings- en productieveiligheid te garanderen, hebben wij ons HARK Safety-System ontwikkeld. Onze productiebakken en opslagplaatsen zijn allemaal voorzien van een barcode en verbonden met de desbetreffende software. Zo is een verwisselingveilige productie gegarandeerd en wordt elke productiestap transparant.

Bovendien hebben wij onze HARK Safety-Cup beker. Deze biedt de planten perfecte groeiomstandigheden en beschermt ze tegen infecties.
Wij hebben een gepatenteerd en veilig bekersysteem ontwikkeld dat wij met eigen spuitgietmachines zelf maken.

ZO FUNCTIONEERT DE HARK SAFETY-CUP

Na de productie in het laboratorium wordt de deksel infectieveilig aan het onderste deel gelast. Een membraan in de deksel zorgt voor een veilige gaswisseling en maakt een gelijkmatige groei mogelijk voor een hoogwaardige in-vitro plant. Infectierisico’s bij de opslag en het transport behoren met het HARK Safety-Cup systeem tot het verleden.

Scroll naar boven