HARK ORCHIDEEËN –
ONS BEDRIJF

Voor kruisingen, teelt en vermeerdering van orchideeën zijn bekwaamheden en ervaringen nodig, die men vaak pas na generaties opdoet. Ons bedrijf kan gelukkig al terugkijken op een jarenlange traditie in de omgang met deze veeleisende cultuur. De basis van onze succesvolle orchideeënvermeerdering zijn zelf ontwikkelde voedingsbodems en vermeerderingsmethoden.

Veel succesvolle kweken en de cultuur van jonge planten vullen deze kennis aan. Klanten uit de hele wereld kunnen hun planten in ons laboratorium laten vermeerderen en vertrouwen op onze jarenlange ervaring met de productie van orchideeën.

WIJ ZETTEN MAATSTAVEN IN DE VERMEERDERING VAN ORCHIDEEËN MERISTEMEN

Een gefundeerde kennis in de omgang met orchideeën zijn ook nu de beste voorwaarde om zich te houden aan de nieuwe eisen van de markt. Als competent laboratorium zijn wij al sinds jaren de partner van vele veredelaars, grote jonge plantenbedrijven en orchideeënkwekerijen. Door constante innovaties en verdere ontwikkelingen hebben wij maatstaven gezet in de productie van orchideeën meristemen.

Jarenlange werkervaring, van medewerkers aan de steriele banken tot en met de laboratoriumleiding, zijn de beste garantie voor de succesvolle oplossing voor ook veeleisende vermeerderingsopgaven. Ondanks de steeds groeiende omvang van ons bedrijf, vinden wij het altijd belangrijk om te letten op de vakkundige competentie van onze medewerkers.

EIGENAAR FAMILIE VAN HARK ORCHIDEEËN

Hark Orchideen - Ingrid Hark

Ingrid Hark

Hark Orchideen - Fritz Hark

Fritz Hark

Hark Orchideen - Anja Hark Borrmann

Anja Hark-Borrmann

HARK Orchideen - Oliver Borrmann

Oliver Borrmann

Scroll naar boven