Impressum

OPGAVEN VOLGENS § 5 TM

Fritz Hark Orchideen GmbH & Co. KG
Windmüllerstraße 19
59557 Lippstadt

AG Paderborn HRA 3944
Fiscaal nr.: 343/5758/001, FA Soest
BTW-nr.: DE813567716

Bedrijfsleiders: Anja Hark-Borrmann

Pers. aanspr. vennoot:
Fritz Hark Orchideen Verwaltungs-GmbH
AG Paderborn HRB 61 72
Bedrijfsleiders: Anja Hark-Borrmann

I.+A. Hark Orchideen GmbH & Co. KG
Windmüllerstr. 25
59557 Lippstadt

AG Paderborn HRA 3945
Fiscaal nr.: 343/5758/0033, FA Soest
BTW-nr.: DE813567708

Bedrijfsleiders: Anja Hark-Borrmann

Pers. aanspr. vennoot:
I.+A. Hark Orchideen Verwaltungs-GmbH
AG Paderborn HRB 6174
Bedrijfsleiders: Anja Hark-Borrmann

CONTACT

Telefoon: +49 (0) 29 41 – 977 283-0
Telefax: +49 (0) 29 41 – 977 283-399
E-mail: info@hark-orchideen.de

VERANTWOORDELIJK VOOR DE INHOUD VOLGENS § 55

LID 2 RSTV (= nationale omroepovereenkomst in het vereningde Duitsland)

Fritz Hark Orchideen GmbH & Co.KG
Windmüllerstr. 18-25
59557 Lippstadt

I. + A. Hark Orchideen GmbH & Co. KG
Windmüllerstr. 18-25
59557 Lippstadt

EU-GESCHILLENBESLECHTING

De Europese Commissie stelt een platform ter beschikking voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr. Ons e-mailadres vindt u boven in het impressum.

CONSUMENTEN GESCHILLENOPLOSSING/UNIVERSELE BESLECHTINGDIENST

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan geschillenoplosprocedures voor een consumenten beslechtingdienst.

AANSPRAKELIJKHEID VOOR DE INHOUD

Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 lid1 TMG (= Duitse Telemediawet) verantwoordelijk voor eigen inhouden op deze pagina’s volgens de algemene wetten. Volgens de §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen vreemde informaties te bewaken of te zoeken naar feiten of omstandigheden, die op onwettige activiteiten duiden. Verplichtingen voor het verwijderen of blokkeren van gebruik van informaties volgens de algemene wetten blijven hiervan onberoerd. Een desbetreffende aansprakelijkheid is echter pas mogelijk vanaf het tijdstip van het in kennis nemen van een concrete inbreuk op een recht. Bij het bekend worden van desbetreffende inbreuken op een recht zullen wij deze inhouden onmiddellijk verwijderen.

AANSPRAKELIJKHEID VOOR LINKS

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij voor deze vreemde inhoud ook geen waarborg overnemen. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s werden op het tijdstip van de linking gecontroleerd op mogelijke schendingen. Een onwettige inhoud was op het tijdstip van de linking niet herkenbaar. Een permanente inhoudelijke controle van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concrete aanknopingspunten van een inbreuk op een recht. Bij het bekend worden van inbreuken op een recht zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

AUTEURSRECHT

De door de pagina-exploitant opgestelde inhoud en werken op deze pagina’s zijn onderworpen aan het Duitse Auteursrecht. De verveelvoudiging, bewerking, verspreiding en elke soort verwerking buiten de grenzen van het auteursrecht hebben de schriftelijke toestemming nodig van de desbetreffende auteur of opsteller. Downloads en kopieën van deze pagina zijn alleen toegestaan voor privé-, niet voor commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze pagina niet opgesteld werd door de exploitant, wordt het auteursrecht van derden in acht genomen. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als dergelijk gekenmerkt. Mocht u toch een schending van het auteursrecht opmerken, verzoeken wij u om een desbetreffende aanwijzing. Bij het bekend worden van inbreuken op een recht zullen wij een dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Scroll naar boven